Automobilio Kablio Parinkimas Pagal Automobilį  

Kablio antgalis Thule-Brink RMC

THRMC

Ši prekė Jums bus paruošta išsiuntimui ir išsiųsta per 7-ias dienas

Nauja prekė

Kablio antgalis Thule/Brink

Gamintojas: Brink;
Tipas: Nuimamas
Pagaminta iš: Plieno;
Pagaminta: Olandijoje

Užsakinėjant šią detalę būtina nufotografuoti kodų lentelę, kuri yra pritvirtinta prie pagrindinės kablio rėmo dalies ir tą nuotrauką atsiųsti mums.

295,00 €

Apie prekę

THULE Towing Systems/BRINK - fiksuoti automobilių kabliai (farkopai)

Daugeliui vartotojų fiksuoto tvirtinimo kablys puikiai tenkina poreikius. Šio tipo kabliai tinka daugeliui automobilių ir yra pritaikomi kasdieniniame gyvenime.

THULE Towing Systems/BRINK kompanija automobilių kablius siūlo beveik visiems automobiliams, nuo stacionarių iki lengvai nuimamų ir negadinančių automobilio dizaino.

THULE Towing Systems/BRINK - automobilių kablių gamintoja Europoje. Siekdama, kad kokybė būtų visose veiklos srityse – nuo projektavimo iki gamybos ir galutinio produkto, pelnė vardą kaip viena iš seniausių ir stipriausių įmonių rinkoje. Daugelis automobilių kompanijų pasitiki THULE ir renkasi originalių automobilių kablių gamintoju. Tai - Alfa Romeo, Jeep/Chrysler, Fiat, Ford, Hyundai, Jaguar, Kia, Lancia, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, LandRover, Saab, Toyota/Lexus, Volvo...

THULE - BRINK - kablio antgalis

Nuimami auto kabliai yra labai patogūs, negadina automobilio išvaizdos. tačiau jie turi vieną trūkumą - nuimama kablio dalis labai dažnai yra pametama, todėl yra poreikis papildomai užsisakyti nuimamo kablio antgalį- nuimamą dalį.

Užsakinėjant šią detalę būtina nufotografuoti kodų lentelę, kuri yra pritvirtinta prie pagrindinės kablio rėmo dalies ir tą nuotrauką atsiųsti mums.

30 kita prekė toje pačioje kategorijoje:

Customers who bought this product also bought: